Se Atormenta Una Vecina torna a la càrrega amb un original i delirant show musical-eròtico-festiu per a tots els púbics. Amb l’excusa de reintroduir una espècie ja extingida, l’Homo Happiens, -els primitius creadors de la Festa i el Ball- la formació presenta un particular back to the roots amb un repertori totalment renovat a la recerca de l’essència de la Party.

La nova gira de SAUV proposa un concert més interactiu que mai, provocant la complicitat amb la pista de ball i explorant el sentit de l’humor en la música i tot el que l’envolta. El nou repertori inclou sorprenents medleys, hits de James Brown, Prince, Michael Jackson, Tower of Power, Bee-Gees, Marvin Gaye i, com no, enginyoses incursions a temes televisius i cinematogràfics, sense oblidar-nos dels hits clàssics del grup i els seus peculiars guest stars.

Durant més de dues hores els 11 compoments d’aquesta imponent banda donaran lliçons magistrals d”Història de la Party” i “Coreografia del Dancefloor Aplicada” per a fer entendre als participants que amb la recuperació de l’Homo Happiens viurem un futur més feliç del que ens pinten ara i si el món s’acaba, ens pillarà de festa!