VOLEM LA ETERNAL FIESTA!

                  Després de cremar el Summer i de recórrer centenars de quilòmetres, ens vam adonar que el que el món necessitava era una Fiesta For ever, així que ens vam disposar a trobar-la a tota costa. Per dur a terme aquesta missió l’equip d’especialistes SAUV va sofrir canvis i baixes en les seves files:

  • Primerament l’Anselmo va caure en combat durant un concert trampa a Sant Semarruga de la Punta. El seu lloc a la trompeta el va ocupar el gran Gerry McNasty que posteriorment va sucumbir als encants de una dancing queen amateur.
  • Sense trompetista, una altra vegada, la desesperació començava a fer mossa. Tot semblava perdut fins que el Henry, mentre buscava unes sabatilles òptimes per a un nou estil de ball que estava ideant, es va trobar amb una caravana provinent del Vallès Oriental profund. Comandava la comitiva El Califa del Moonwalker, que va resultar ser un gran trompetista. El Henry ho va fitxar i a dia d’avui és el Boss de la secció.
  • Més tard, a meitat de gira, el Mestre Caderas va exigir un gregari al micròfon per alleujar una mica la duresa dels concerts. Després de buscar sense èxit, el Tolo va recollir del carrer a un espècimen resultat d’un experiment fallit de clonar a Nino Bravo. El seu nom era i de fet és Donald Urkijo.
  • Al mateix temps l’Al Skabone va tornar a embarcar-se en un creuer i el seu lloc a la secció ho va ocupar durant un temps el mestre del saxofon Jorgedio Parker Bowles. Mes tard, ben entrada la gira, el Jorgedio es va jugar als daus el seu lloc en la banda amb el Montagutti, jugador expert que no va ha tenir cap dificultat a guanyar-li l’aposta. Així doncs el trombó va retornar a la banda.

Amb ells es completava la formació per a la resta de la gira.

Així va ser la gira Dancefloor 2.0

Gira anterior                                                                                                                                                        Següent gira

Tornar a l’Inici