COMENÇANT A CAMINAR

                  Abançava alegre i despreocupat el 2005 quan el Yago, l’Alberto, l’Enric, l’Arnau, el Carles, el Bernat i el Joan van començar a assajar per a un concert que mai es va celebrar. Tal havia estat l’esforç que van decidir que no havia de quedar en va.

                  Poc després es celebrava a La Guàrdia Pilosa el primer concert d’un grup de nom encara desconegut. Aquella nit es va votar. Als noms Mute i Yolanda y Fenix (noms dels grups llavor de SAUV) es va afegir al bombo un altre nom El equipo B. De sobte algú va dir: —I per què no Se Atormenta Una Vecina? —Com és més que evident, aquest va ser el nom triat.
                  La fitxes ja estaven sobre la taula i en aquest mític primer bolo la formació va ser la següent: Yago Caderas, Tolo, Henri Enríquez, McBernie, Charlie Discoballs, Arnau Arnito Arnovas, Dr.Juanolas i la aparició estel.lar de Andrea, que només va fer un concert amb nosaltres.

                  Poc després de el nostre primer contacte amb el escenari, el Charlie es va marxar durat un temps a la recerca del camí mes curt per anar a Las Vegas. El seu lloc va ser ocupat pel virtuós de les tecles Adrian Fever. Finalment, vam a completar la formació amb la incorporació a la secció de vent del William Circles i l’Ed Trom Bonner. La resta comença a ser història…

Aquí ens van portar els nostres First Pasitos.

Següent gira

Tornar a l’Inici