UN LLARG ESTIU ON FIRE

                  Una vegada encesa, la maquina demanava més fusta. I vagi si la hi vam donar! Després d’uns mesos de reclusió en el local d’assaig perfeccionant i completant el repertori, ens vam llançar a per un Summer On Fire.

Dins de aquest temps de preparació van haver-hi canvis respecte a la formació original:

  • El William i l’Ed van a deixar la banda i van emprendre junts la cerca de la nota perfecta.
  • Aquest espai en la secció el va a ocupar el gran Anselmo Hamilton III, el Huracán del Caribe amb la seva trompeta.
  • Al mateix temps Dr.Juanolas, que tornava d’un creuer pel Adriàtic, va conèixer en aquell veixel a un trombó canadenc anomenat Al Skabone. Li va prometre fama i diners a munts i el pobre va picar l’ham.
  • Gairebé al final de l’any es va unir a la secció rítmica el Satanas Rodrígues, percussionista i bon noi en general. L’Arnito ho va reclutar en una barriada barcelonina quan el Rodrígues regentava una botiga de electrodomèstics.

Quedava així completada la formació para la nova gira.

                  Durant aquest llarg estiu, que va a durar des de Març fins a Desembre, vam cimentar diversos conceptes com la Polludez i la Party Forevervam a suar disco a raudals i ens ho vam passar francament bé.

Aquests van ser els concerts del Summer On Fire Tour.

Gira anterior                                                                                                                                                        Següent gira

Tornar a l’Inici