Putos Miércoles és el punt de trobada setmanal dels descendents de l’Homo-Happiens, espècie extingida que va inventar la festa i el ball. Aquest reducte tribal dispers per tot el món es troba cada dimecres per a celebrar el seu dia sagrat.

                  Antigament, els Happiens es reunien setmanalment per a fer danses d’exaltació a la promiscuitat i la seva música combinava pulsacions persistents amb motius rítmics sincopats. Aquesta tradició s’ha mantingut fins els nostres dies i ha anat evolucionant en els temps a ritme del funk, disco, soul, R’n’B o hip-hop més autèntic, selecte i festiu.

                  Els Homo Happiens són gent sense rumb, soltera i polígama, que passa la setmana com pot però quan cau la nit dels dimecres treuen la bèstia que porten dins i ho donen tot, absolutmanet tot. Posseeixen un gran gust musical i molt poc sentit del ridícul, són balladors incansables i deboradors insaciables de festa, per això s’autoproclament “Caníbals de la Party”. Mentre la resta del món celebra festes vulgars els caps de setmana, la party més caníbal se celebra els dimecres a l’Apolo [2].

                  Així que ja sabeu, els Homo Happiens ens reunirem tots els Putos Miércoles a partir d’octubre 2012 a la sala Apolo [2] i no estarem sols. Cada nit comptarem amb un convidat de luxe que farà alguns temes amb nosaltres. Però això no és tot; Els nostres companys de The Rigodonians us donaran una sessió de música excepcional cada nit just després de la nostra actuació. 100% vinil, 100% qualitat.

Les portes s’obriran a les 23:55 i el preu de l’entrada seran 12€.
(Si teniu Facebook podreu accedir gratis als Putos Miércoles. Punxa en aquest enllaç i descobreix com!)

Us esperem a tots!

Anar a la programació del mes


Tornar a l’Inici