Se Atormenta Una Vecina és una de les formacions estables amb més recorregut en el gènere del disco-funk. Els seus nou components configuren una banda de gran format amb un directe contundent i arrollador que no deixa de captivar públics ben diversos.

                  La formació, nascuda com a grup de versions cap al 2005, es fa un nom ràpidament tant pel seu directe fresc i original com per la seva particular proposta musical. Inspirats pels grans referents dels anys 60, 70 i 80 (des de James Brown fins a Stevie Wonder, passant per Earth Wind & Fire o Jackson Five) el seu estil reivindica la vigència de l’esperit d’una època on música i ball s’uneixen en el seu màxim esplendor i els concerts s’entenen com un espectacle total, on l’espectador des del dancefloor pot ser tant artista com el músic des de l’escenari.
                  Així, tant la posada en escena com les coreografies, la indumentària o fins i tot, alguns col•laboradors estel•lars, tenen un rellevant paper en un show on el públic no pot evitar sorprendre’s per acabar convertint-se en l’autèntic protagonista de l’espectacle.

                  Guanyadors del Premi Arc 2009 com a millor grup de versions, Se Atormenta Una Vecina combina actualment material propi amb hits dels seus ídols conservant l’esperit festiu que els caracteritza.

                  Dues veus de luxe, una poderosa secció rítmica i una brillant secció de vents són alguns dels ingredients per a més de dues hores d’un concert de qualitat i energia excepcionals. La banda ha trepitjat escenaris de tot el país en diferents gires: Firts Pasitos, Summer on Fire, Dancefloor 2.0, SAUV the World, Golden Chusma i l’actual Homo Happiens que ha suposat la consolidació d’una formació que es mostra en plena forma i en renovació constant.

 

Anar a Membres SAUV

Tornar a l’Inici